مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

833
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 180

چکیده

 محصولات پری بیوتیک دارای اثرات سلامت بخش فراوانی هستند. آب سیب نوشیدنی است که در بیشتر کشورها مورد استفاده قرار می گیرد. هدف از این مطالعه تولید آب سیب شفاف پری بیوتیکی بود که علاوه بر دارا بودن اثرات سلامت بخش برای مصرف کنندگان, اثر نامطلوبی بر روی ویژگی های ظاهری آن از قبیل رنگ و شفافیت محصول که فاکتوری مهم در افزایش پذیرش محصول نزد مشتری هستند, نداشته باشد. ترکیبات پری بیوتیک اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز هر کدام در سه مقدار 2.5, 3.5 و 4.5 درصد به آب سیب شفاف اضافه شدند و یک نمونه نیز بدون افزودن ماده پری بیوتیک بعنوان شاهد آماده گردید. کلیه نمونه ها پس از آماده شدن در دو دمای 4 و 25 درجه سانتی گراد برای مدت 6 ماه نگهداری شدند و ویژگی های رنگ سنجی آنها شامل a*(قرمزی), b*(زردی) و l*(سفیدی),  dE(تغییر رنگ) در روز اول تولید و در فواصل زمانی یک ماهه به مدت 6 ماه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزایش دما و گذر زمان هر یک موجب افزایش میزان تغییر رنگ نمونه ها نسبت به نمونه شاهد شد. با افزودن اینولین میزان تغییر رنگ نسبت به نمونه شاهد افزایش و با افزودن فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز میزان تغییر رنگ نسبت به نمونه شاهد کاهش پیدا کرد. افزایش دوز تاثیر ناچیزی بر روی رنگ نمونه ها داشت و با افزایش درصد ماده افزوده شده این تغییرات نسبت به نمونه شاهد بیشتر شد. افزودن فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز نسبت به اینولین شفافیت بیشتر و تغییر رنگ کمتری در محصول ایجاد می کند و از نظر ویژگی های رنگ سنجی برای افزودن به آب سیب مناسب تر می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همایونی راد، عزیز، و حجت انصاری، هلاله. (1395). بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 173-180. SID. https://sid.ir/paper/71846/fa

    Vancouver: کپی

    همایونی راد عزیز، حجت انصاری هلاله. بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):173-180. Available from: https://sid.ir/paper/71846/fa

    IEEE: کپی

    عزیز همایونی راد، و هلاله حجت انصاری، “بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 173–180، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71846/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button