APA:
کپیهمایونی راد، عزیز، و حجت انصاری، هلاله. (1395). بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 173-180. SID. https://sid.ir/paper/71846/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز، حجت انصاری هلاله. بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):173-180. Available from: https://sid.ir/paper/71846/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، و هلاله حجت انصاری، “بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین, فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای 4Co و 25Co،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 173–180، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71846/fa