مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,857
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 22

چکیده

 در این پژوهش با توجه به زیانهای بهداشتی و تغذیه ای چیپس سیب زمینی سرخ شده, امکان حذف مرحله سرخ کردن در فرایند تولید آن, بررسی گشت. نتایج حاصل از روشهای مختلف تولید نشان دادند روش خشک کردن می تواند روش مناسبی برای این منظور باشد. برای تولید چیپس سیب زمینی, استفاده از گونه های حاوی بیش از 18 درصد ماده خشک و انجام عمل آنزیم بری همراه با سایر فرایندهای مقدماتی ضروری است. برای انجام کار, برگه های سیب زمینی داخل خشک کن قرار گرفت. پس از خشک شدن به نسبتهای صفر, 5 و 10 درصد روغن به حالت سرد و گرم (75- 80) روی آنها افشانه شد. نمونه های تولیدی, از نظر ویژگیهای شیمیایی و حسی با نمونه شاهد مقایسه شد. تجزیه و تحلیل نتایج با استفاده از جدول فریدمن نشان داد از نظر رتبه بندی و ارجحیت هیچگونه تفاوت معناداری بین نمونه های تولیدی و شاهد وجود ندارد. در ضمن, ویژگیهای مثبت نمونه های آزمایشی مانند تردی, رنگ, شکل ظاهری, بافت و میزان شوری از شاهد بهتر است. لازم به ذکر است نمونه آزمایشی تولید شده با 10 درصد روغن, از نظر طعم و مزه کاملاً مشابه نمونه شاهد بود, در ضمن ویژگیهای منفی آن مانند میزان نمک, روغن و مقدار پراکسید, کمتر از شاهد بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

پارساپور، محمدمهدی، و لامع، حسن. (1383). امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/71854/fa

Vancouver: کپی

پارساپور محمدمهدی، لامع حسن. امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(2):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/71854/fa

IEEE: کپی

محمدمهدی پارساپور، و حسن لامع، “امکان تولید چیپس سیب زمینی با روش خشک کردن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 15–22، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71854/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button