مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,582
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون

صفحات

 صفحه شروع 121 | صفحه پایان 133

چکیده

 استفاده از پوشش های طبیعی به منظور افزایش کیفیت ماندگاری پرتقال از اهمیت زیادی برخوردار است. در این تحقیق کیفیت پرتقال تامسون با پوشش خوراکی نانو کامپوزیت کیتوسان- رس و مه پاش- واکس (تولید مه از قارچ کش اورتوفنیل فنول توسط دستگاه مه پاش الکتریکی با ابعادی در حد نانو) در مقایسه با نمونه بدون پوشش مورد ارزیابی قرار گرفت. ارزیابی خواص کیفی پرتقال طی 3 ماه انبار در سردخانه با دمای 6oC و رطوبت نسبی 90-85 درصد انجام شد. نتایج نشان داد که نمونه با پوشش کیتوسان- رس دارای pH, ضریب رنگ, رطوبت پوست و سفتی بالاتری نسبت به بقیه نمونه ها داشت. بنابراین پوشش نانویی موجب افزایش مقاومت میوه به حملات قارچی, حفظ کیفیت رنگ پوست میوه و موجب حفظ استحکام بافت درونی نمونه ها طی انبار می گردد. مقدار مواد جامد محلول و اسید قابل تیتر آب میوه با پوشش مه پاش- واکس با گذشت دوره انبار به ترتیب روند کاهشی و افزایشی داشته است که این می تواند نشان دهنده پدیده تخمیر در میوه باشد. بنابراین استفاده از پوشش خوراکی نانو کامپوزیت کیتوسان- رس جهت حفظ خواص کیفی میوه تامسون, طی انبار در سردخانه پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوش تقاضا، محمدهادی، و تقی نژاد، ابراهیم. (1395). بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 121-133. SID. https://sid.ir/paper/71863/fa

    Vancouver: کپی

    خوش تقاضا محمدهادی، تقی نژاد ابراهیم. بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):121-133. Available from: https://sid.ir/paper/71863/fa

    IEEE: کپی

    محمدهادی خوش تقاضا، و ابراهیم تقی نژاد، “بررسی تاثیر پوشش نانو ذرات بر خواص انبارمانی پرتقال تامسون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 121–133، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71863/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button