APA:
کپیزارع، سارا، نجفی، محمدعلی، فاخری، براتعلی، و جعفری، علی اشرف. (1395). ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (.Ricinus communis L) در ارقام وحشی ومقایسه آن ها با رقم زراعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 143-152. SID. https://sid.ir/paper/71865/fa
Vancouver:
کپیزارع سارا، نجفی محمدعلی، فاخری براتعلی، جعفری علی اشرف. ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (.Ricinus communis L) در ارقام وحشی ومقایسه آن ها با رقم زراعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):143-152. Available from: https://sid.ir/paper/71865/fa
IEEE:
کپیسارا زارع، محمدعلی نجفی، براتعلی فاخری، و علی اشرف جعفری، “ارزیابی کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کرچک (.Ricinus communis L) در ارقام وحشی ومقایسه آن ها با رقم زراعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 143–152، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71865/fa