APA:
کپیزارعی، علی، و قیافه داوودی، مهدی. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, تصویری, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 177-184. SID. https://sid.ir/paper/71869/fa
Vancouver:
کپیزارعی علی، قیافه داوودی مهدی. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, تصویری, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):177-184. Available from: https://sid.ir/paper/71869/fa
IEEE:
کپیعلی زارعی، و مهدی قیافه داوودی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, تصویری, بافتی و حسی سس مایونز کم چرب حاوی آرد کامل دانه خربزه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 177–184، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71869/fa