APA:
کپیملکی اسکی، کامران، میرزایی، حبیب اله، و فدوی، ابوالفضل. (1395). استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 195-205. SID. https://sid.ir/paper/71870/fa
Vancouver:
کپیملکی اسکی کامران، میرزایی حبیب اله، فدوی ابوالفضل. استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):195-205. Available from: https://sid.ir/paper/71870/fa
IEEE:
کپیکامران ملکی اسکی، حبیب اله میرزایی، و ابوالفضل فدوی، “استفاده از پودر کدو تنبل در تولید کیک و بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک حاوی پودر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 195–205، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71870/fa