APA:
کپیمقصودی، ویدا، قبادی نژاد، زهرا، و سلطان زاده، مرجان. (1385). تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/71877/fa
Vancouver:
کپیمقصودی ویدا، قبادی نژاد زهرا، سلطان زاده مرجان. تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/71877/fa
IEEE:
کپیویدا مقصودی، زهرا قبادی نژاد، و مرجان سلطان زاده، “تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 49–56، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71877/fa