APA:
کپیصمدلویی، حمیدرضا، عزیزی، محمدحسین، و برزگربفرویی، محسن. (1385). بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 19-25. SID. https://sid.ir/paper/71878/fa
Vancouver:
کپیصمدلویی حمیدرضا، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):19-25. Available from: https://sid.ir/paper/71878/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا صمدلویی، محمدحسین عزیزی، و محسن برزگربفرویی، “بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 19–25، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71878/fa