مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,385
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

692
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 25

چکیده

 در این تحقیق هسته ده رقم انار (شیرین شهوار یزدی, طوق گردن, زاغ یزدی, ساوه, آمانه خاتونی, پوست سیاه, گرج شهوار یزدی, ملس یزدی, گبری و اصفهانی دانه سیاه), برای اندازه گیری خاکستر, عناصر معدنی (Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K) و پروتئین مورد تجزیه قرار گرفت. میزان خاکستر و پروتئین ده رقم انار یزد به ترتیب بین 1.81-2.35% و 6.63-12.95% متغیر بوده و همچنین مقادیر میانگین عناصر معدنی Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K به ترتیب 85.00, 50.50, 110.52, 0.29, 11.60, 0.96 و 9.09 میلی گرم در 100 گرم بدست آمد.در این تحقیق روغن ده رقم هسته انار یزد با حلال هگزان و به روش سوکسله استخراج کرد. سپس ویژگی های فیزیکی- شیمیایی روغن هسته ده رقم انار یزد بررسی شد. این ویژگیها عبارتند بودند از: ضریب شکست (1.50-1.51), اسیدیته (0.25-0.42 درصد), عدد یدی (165.0-179.4), عدد صابونی (181.3-187.9 میلی گرم KOH در گرم), مواد غیرقابل صابونی (1.16-1.63), عدد پراکسید (0.30-0.7 میلی اکی والان در 1000 گرم روغن) و رطوبت و مواد فرار (0.10-0.19%).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صمدلویی، حمیدرضا، عزیزی، محمدحسین، و برزگربفرویی، محسن. (1385). بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 19-25. SID. https://sid.ir/paper/71878/fa

    Vancouver: کپی

    صمدلویی حمیدرضا، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):19-25. Available from: https://sid.ir/paper/71878/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا صمدلویی، محمدحسین عزیزی، و محسن برزگربفرویی، “بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 19–25، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71878/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button