APA:
کپیشکرفروش، سیدشهرام، و جعفرپور، بهشاد. (1385). مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 11-16. SID. https://sid.ir/paper/71880/fa
Vancouver:
کپیشکرفروش سیدشهرام، جعفرپور بهشاد. مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):11-16. Available from: https://sid.ir/paper/71880/fa
IEEE:
کپیسیدشهرام شکرفروش، و بهشاد جعفرپور، “مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 11–16، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71880/fa