APA:
کپیمهاجران، سیدحسین، خوش تقاضا، محمدهادی، و معظمی گودرزی، علی. (1385). بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 57-65. SID. https://sid.ir/paper/71881/fa
Vancouver:
کپیمهاجران سیدحسین، خوش تقاضا محمدهادی، معظمی گودرزی علی. بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):57-65. Available from: https://sid.ir/paper/71881/fa
IEEE:
کپیسیدحسین مهاجران، محمدهادی خوش تقاضا، و علی معظمی گودرزی، “بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 57–65، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71881/fa