مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

991
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 72

چکیده

 یکی از بهترین روش های کاهش هزینه حمل و نقل و افزایش عمر انبارمانی میوه ها و محصولات کشاورزی خشک کردن آنها می باشد. میوه خرمالو (Diospyrus kaki L.) به منظور خشک کردن, تهیه برگه و بررسی ویژگی های کیفی آن در رطوبت اولیه .wb 21.75% مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگی های کیفی مورد بررسی در این تحقیق شامل شیرینی, رنگ, نرمی, قابلیت جویدن, عدم گسی و بو بود. در این تحقیق از 26 نفر در محدوده سنی بین 25-30 سال برای انجام آزمون چشایی استفاده شد. سپس با انتخاب 3 سطح رطوبت 5, 10 و 15% و بررسی داده های آزمون چشایی, نتایج نشان داد که اگر چه سطح رطوبت %5 دارای بیشترین مزه شیرینی و عدم گسی است اما سطح رطوبت %10 حداکثر مطلوبیت جویدن, نرمی و در نهایت بیشترین مطلوبیت کلی با امتیاز 85.13% را به خود اختصاص داد. در نتیجه به نظر می رسد برای تهیه برگه از میوه خرمالوی با رطوبت اولیه مشابه بهتر است از برگه های با سطح رطوبت %10 استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حزباوی، عیسی، و مینایی، سعید. (1389). تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/71885/fa

    Vancouver: کپی

    حزباوی عیسی، مینایی سعید. تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/71885/fa

    IEEE: کپی

    عیسی حزباوی، و سعید مینایی، “تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 65–72، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71885/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button