APA:
کپیحاجی محمدی فریمانی، رضا، حبیبی نجفی، محمدباقر، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1389). بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/71887/fa
Vancouver:
کپیحاجی محمدی فریمانی رضا، حبیبی نجفی محمدباقر، رضوی سیدمحمدعلی. بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/71887/fa
IEEE:
کپیرضا حاجی محمدی فریمانی، محمدباقر حبیبی نجفی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 11–23، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71887/fa