APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، حدادخداپرست، محمدحسین، لامع، حسن، حبیبی نجفی، محمدباقر، و فاطمی، سیدحسن. (1389). بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 85-90. SID. https://sid.ir/paper/71891/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، حدادخداپرست محمدحسین، لامع حسن، حبیبی نجفی محمدباقر، فاطمی سیدحسن. بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):85-90. Available from: https://sid.ir/paper/71891/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، محمدحسین حدادخداپرست، حسن لامع، محمدباقر حبیبی نجفی، و سیدحسن فاطمی، “بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 85–90، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71891/fa