مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,585
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 در این تحقیق دو نمونه فیلم با پایه آلژینات سدیم تهیه شدند که فرمولاسیون اول شامل 5 گرم آلژینات سدیم, 45 گرم قند دکستروز منوهیدرات, 270 میلی لیتر آب مقطر و فرمولاسیون دوم شامل تمام مواد است و فقط بجای دکستروز منوهیدرات از مالتودکسترین استفاده شده و مقدار 20 گرم گلیسرول هم به آن اضافه شد. حجم های 50 میلی لیتری فیلم ها روی صفحات پوشیده شده با ساران پهن شده و بعد از 48 ساعت در شرایط آزمایشگاه (دمای 23±2 درجه سانتیگراد و رطوبت 50±5% ) بصورت لایه نازکی خشک شدند. سپس در محلول دیگری دارای 2.74 گرم کلرید کلسیم, 0.9 گرم کربوکسی متیل سلولز و 49 میلی لیتر آب مقطر بمدت 30 ثانیه غوطه ور شدند. ضخامت فیلم ها با میکرومتر دیجیتالی تعیین شد و با دستگاه اینستران خواص مکانیکی ارزیابی شدند که بین دو نمونه فرمولاسیون تفاوت معنی داری مشاهده نشد. خواص فیزیکی هم ارزیابی شدند که در نفوذپذیری به بخار آب تفاوت معنی دار نبود اما در سرعت انتقال اکسیژن فرمولاسیون دوم کاهش معنی داری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برنجی اردستانی، سمیرا، عزیزی، محمدحسین، ظهوریان، گیتی، هادیان، زهرا، و امیری، زهره. (1389). ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/71892/fa

    Vancouver: کپی

    برنجی اردستانی سمیرا، عزیزی محمدحسین، ظهوریان گیتی، هادیان زهرا، امیری زهره. ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/71892/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا برنجی اردستانی، محمدحسین عزیزی، گیتی ظهوریان، زهرا هادیان، و زهره امیری، “ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 55–64، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71892/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button