مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 113

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی، سیدمحمدباقر، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و اسحاقی، زرین. (1395). بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 103-113. SID. https://sid.ir/paper/71899/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی سیدمحمدباقر، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، اسحاقی زرین. بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):103-113. Available from: https://sid.ir/paper/71899/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدباقر هاشمی، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و زرین اسحاقی، “بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 103–113، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71899/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button