APA:
کپیهاشمی، سیدمحمدباقر، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و اسحاقی، زرین. (1395). بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 103-113. SID. https://sid.ir/paper/71899/fa
Vancouver:
کپیهاشمی سیدمحمدباقر، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، اسحاقی زرین. بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):103-113. Available from: https://sid.ir/paper/71899/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدباقر هاشمی، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و زرین اسحاقی، “بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 103–113، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71899/fa