مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

726
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 135

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجذوبی، مهسا، ایمانی، بهنوش، و فرحناکی، عسگر. (1395). تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 125-135. SID. https://sid.ir/paper/71907/fa

    Vancouver: کپی

    مجذوبی مهسا، ایمانی بهنوش، فرحناکی عسگر. تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):125-135. Available from: https://sid.ir/paper/71907/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مجذوبی، بهنوش ایمانی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 125–135، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71907/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button