APA:
کپیمجذوبی، مهسا، ایمانی، بهنوش، و فرحناکی، عسگر. (1395). تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 125-135. SID. https://sid.ir/paper/71907/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، ایمانی بهنوش، فرحناکی عسگر. تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):125-135. Available from: https://sid.ir/paper/71907/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، بهنوش ایمانی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 125–135، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71907/fa