Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,273
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

778
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 116

چکیده

 در این تحقیق برخی خواص فیزیکی دو محصول گندم (رقم الوند) و یولاف وحشی و اثر رطوبت بر این خواص مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر نوع دانه (گندم و یولاف) و رطوبت (9.45, 12 و 14.45 درصد بر پایه تر) بر ابعاد سه گانه دانه, قطر متوسط هندسی, ضریب کرویت, چگالی توده, چگالی دانه, تخلخل, ضریب اصطکاک استاتیکی و سرعت حد در یک آزمایش فاکتوریل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که نوع دانه و سطوح رطوبتی تاثیر معنی داری بر خواص فیزیکی دانه های یولاف و گندم دارد. بین گندم و یولاف تفاوت معنی داری از نظر چگالی دانه, چگالی توده و تخلخل وجود داشت. رطوبت نیز بر چگالی توده در سطح 1 درصد و بر چگالی دانه در سطح 5 درصد اثر معنی دار داشت اما اثر آن بر تخلخل معنی دار نشد. نتایج نشان داد سطح آلومینیوم بیشترین و فولاد کمترین ضریب اصطکاک استاتیکی را داشتند. همچنین ضریب اصطکاک استاتیکی و سرعت حد با افزایش رطوبت به طور خطی افزایش نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    راسخ، منصور، و کاشی، مرتضی. (1391). برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/71909/fa

    Vancouver: کپی

    راسخ منصور، کاشی مرتضی. برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/71909/fa

    IEEE: کپی

    منصور راسخ، و مرتضی کاشی، “برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 107–116، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71909/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا