Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

830
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

673
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 تولید حجم بالای لجن از جمله مشکلات عمده اکثر تصفیه خانه های فاضلاب می باشد که لزوم ارائه راهکارهای مناسب اقتصادی و زیست محیطی را جهت مدیریت و تصفیه مناسب آن ایجاب می نماید. با توجه به اینکه در فرایند آماده سازی لجن کاربرد ترکیبات طبیعی نسبت به شیمیایی از ارجحیت زیست محیطی و اقتصادی زیادی برخوردار است, متخصصین در تلاش برای یافتن مواد مناسب جهت جایگزینی می باشند. در این تحقیق آماده سازی و آبگیری لجن با سه ترکیب غذائی شامل نشاسته, عصاره لوبیا و پوست انار در مقیاس آزمایشگاهی بصورت ناپیوسته و در طی دو مرحله اصلی تعیین pH و نیز دوز بهینه مواد توسط آزمون های زمان فیلتراسیون, درصد کاهش حجم لجن, درصد رطوبت کیک لجن و حجم آب فیلتر شده (در زمان 10 ثانیه) و کدورت آب فیلتر شده صورت پذیرفت. طبق نتایج حاصل, عصاره پوست انار در pH و غلظت بهینه به ترتیب 4 و متوسط1000 ppm  بهترین کارائی را نشان داد. به گونه ای که نسبت به نمونه شاهد, زمان فیلتراسیون و رطوبت کیک لجن به ترتیب حدود 63 درصد و 6.5 درصد کاهش و حجم آب فیلتر شده در 10 ثانیه, 64 درصد افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزگرمروستی، نوشین، آیتی، بیتا، و گنجی دوست، حسین. (1391). بررسی تاثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/71910/fa

    Vancouver: کپی

    برزگرمروستی نوشین، آیتی بیتا، گنجی دوست حسین. بررسی تاثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/71910/fa

    IEEE: کپی

    نوشین برزگرمروستی، بیتا آیتی، و حسین گنجی دوست، “بررسی تاثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 1–11، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71910/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا