مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

974
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 مطالعه حاضر جهت بررسی اثر پوشش های آنتی میکروبی بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان انجام شد. این پوشش با افزودن اسانس دارچین در پوشش کیتوزانی تهیه شد. ماهی پوشش شده در یخچال (4±1 °C) نگهداری شد و ارزیابی میکروبی فیله ماهی مشتمل بر شمارش باکتریایی کل, باکتری های سرمادوست, باکتری های اسید لاکتیک و اینترو باکترها و اندازه گیری بازهای ازته فرار و pH انجام پذیرفت. همچنین ارزیابی حسی نمونه ها برای بافت, بو, رنگ و پذیرش کلی نمونه ها انجام شد. نتایج نشان داد که اسانس دارچین و پوشش کیتوزانی اثر سینرژیستی قابل ملاحظه ای (P<0.05) در کاهش شمارش باکتریایی کل, باکتری های سرمادوست, باکتری های اسید لاکتیک و اینترو باکترها داشتند. همچنین این دو ترکیب به طور معنی داری (P<0.05) منجر به کاهش میزان بازهای ازته فرار در نمونه های پوشش دار شدند. بافت, بو, رنگ و پذیرش کلی تنها در نمونه های کنترل به شکل معنی داری (P<0.05) کاهش یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اجاق، سیدمهدی، رضایی، مسعود، رضوی، سیدهادی، و حسینی، سیدمحمدهاشم. (1391). اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/71916/fa

    Vancouver: کپی

    اجاق سیدمهدی، رضایی مسعود، رضوی سیدهادی، حسینی سیدمحمدهاشم. اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/71916/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی اجاق، مسعود رضایی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدهاشم حسینی، “اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 13–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71916/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button