APA:
کپیاجاق، سیدمهدی، رضایی، مسعود، رضوی، سیدهادی، و حسینی، سیدمحمدهاشم. (1391). اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/71916/fa
Vancouver:
کپیاجاق سیدمهدی، رضایی مسعود، رضوی سیدهادی، حسینی سیدمحمدهاشم. اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/71916/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی اجاق، مسعود رضایی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدهاشم حسینی، “اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 13–23، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71916/fa