مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

723
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 44

چکیده

 در این تحقیق تاثیر فشار و دمای تغلیظ بر روی مدت زمان تغلیظ, روند افزایش مواد جامد محلول, ویسکوزیته, دانسیته و مقدار لیکوپن آب هندوانه بررسی شد. برای این منظور از سه فشار اتمسفری, 38.5 و 7.3 کیلوپاسکال و دماهای 100, 75 و 40 درجه سانتیگراد استفاده شد و سرعت تغلیظ, تغییرات pH, دانسیته, ویسکوزیته و محتوای رنگدانه لیکوپن آب هندوانه در طی زمان فرایند تعیین گردید. نتایج حاصله نشان داد که هر چه درجه خلاء بالاتر باشد, سرعت تغلیظ بالاتر است و در فشارهای پایین تر, لیکوپن بهتر حفظ می شود. pH نمونه در فرایند حرارتی, دستخوش هیچ گونه تغییری نشد. تغییر دانسیته با افزایش غلظت رابطه مستقیم خطی دارد. همچنین ویسکوزیته مستقل از فشار- دمای فرایند است و فقط به غلظت نمونه وابسته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عالمی، اعظم، امام جمعه، زهرا، و میرزایی، حبیب اله. (1391). اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/71917/fa

    Vancouver: کپی

    عالمی اعظم، امام جمعه زهرا، میرزایی حبیب اله. اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/71917/fa

    IEEE: کپی

    اعظم عالمی، زهرا امام جمعه، و حبیب اله میرزایی، “اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 37–44، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71917/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button