APA:
کپیعالمی، اعظم، امام جمعه، زهرا، و میرزایی، حبیب اله. (1391). اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(34)، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/71917/fa
Vancouver:
کپیعالمی اعظم، امام جمعه زهرا، میرزایی حبیب اله. اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(34):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/71917/fa
IEEE:
کپیاعظم عالمی، زهرا امام جمعه، و حبیب اله میرزایی، “اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 34، pp. 37–44، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71917/fa