مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

873
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 70

چکیده

 تغییرات برخی از ترکیبات ازته غیرپروتئینی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارتباط آنها با بار باکتریایی (سرماگرا و سرما دوست, سودوموناس و مزوفیل) در مدت هجده روز نگهداری در زمانهای (صفر, 3, 6, 9, 12, 15و 18) در یخ مورد ارزیابی قرار گرفت. مقادیر پوترسین, کاداورین, هیستامین و بار باکتریایی در طول دوره نگهداری افزایش یافتند (P<0.05), در صورتی که تیرامین در هیچیک از نمونه ها یافت نشد. مقدار پوترسین در طول دوره از 4/0 به 97/8 میکروگرم در گرم افزایش پیدا کرد و گروه سرماگرا و سرما دوستها, بار باکتریایی غالب را تشکیل داده بودند. بر اساس نتایج حاصله پوترسین به عنوان متغیر مستقل بیشترین ارتباط را با گروه باکتریهای سودوموناس و سرماگرا و سرمادوست (R=0.980) نشان داد و معادله رگرسیونی آن به صورت [PUT=0.83 pse+0.69psy+0.41] بدست آمد. همچنین معادله رگرسیونی دیگر بین کاداورین و زمان نگهداری (R=0.955) بصورت [CAD=0.576×time-3.49] بدست آمد. با توجه به نتایج حاصله, هرچند به نظر می رسد که ارزیابی کیفیت قزل آلای رنگین کمان, با استفاده از مدل ارایه شده, با اندازه گیری یکی از فاکتورهای پوترسین, سودوموناس و یا سنجش باکتریهای سرمادوست تا اندازه خوبی, امکان پذیر می باشد, اما به منظور کنترل دقیق کیفیت این گونه, بررسی توام این فاکتورها لازم است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مسعود، منتظری جویباری، نعیم، و حیدری، مهرنوش. (1389). مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/71926/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مسعود، منتظری جویباری نعیم، حیدری مهرنوش. مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/71926/fa

    IEEE: کپی

    مسعود رضایی، نعیم منتظری جویباری، و مهرنوش حیدری، “مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 61–70، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button