APA:
کپیرضایی، مسعود، منتظری جویباری، نعیم، و حیدری، مهرنوش. (1389). مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/71926/fa
Vancouver:
کپیرضایی مسعود، منتظری جویباری نعیم، حیدری مهرنوش. مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/71926/fa
IEEE:
کپیمسعود رضایی، نعیم منتظری جویباری، و مهرنوش حیدری، “مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 61–70، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71926/fa