APA:
کپیرحیمی، نرگس، کریمی، مهدی، و پورآذرنگ، هاشم. (1389). بررسی و مقایسه تاثیر افزودن اسیدهای آلی و خمیرترش بر پارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/71930/fa
Vancouver:
کپیرحیمی نرگس، کریمی مهدی، پورآذرنگ هاشم. بررسی و مقایسه تاثیر افزودن اسیدهای آلی و خمیرترش بر پارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/71930/fa
IEEE:
کپینرگس رحیمی، مهدی کریمی، و هاشم پورآذرنگ، “بررسی و مقایسه تاثیر افزودن اسیدهای آلی و خمیرترش بر پارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 71–79، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71930/fa