مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 47

چکیده

 یکی از مهمترین مراحل تولید کشمش, فرایند خشک کردن انگور می باشد. دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشک کردن می تواند اثر مهمی بر زمان فرآوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد. در این تحقیق تاثیر دمای دو مرحله ای و همچنین روش آماده سازی محصول بر روی زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه قرمز مورد بررسی قرار گرفت. خشک شدن به دو صورت یکی با دمای ثابت 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد و دیگری با دمای دو مرحله ای انجام گرفت. در روش دو مرحله ای ابتدا نمونه ها تحت دمای 80 درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از رسیدن رطوبت محصول به 50 درصد, دما به 50, 60 و 70 درجه سانتی گراد کاهش پیدا کرد. روش آماده سازی محصول نیز در چهار سطح بدون آماده سازی, آماده سازی با آب داغ, آماده سازی با کربنات پتاسیم 5% و 0.4% روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم 0.5% انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما و آماده سازی محصول اثرات بسیار معنی داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک شدن دارند. زمان خشک کرن انگور با دمای دو مرحله ای نسبت به خشک کردن با دمای ثابت کمتر شده و در بعضی از روشهای آماده سازی تا 67 درصد کاهش می یابد. کمترین و بیشترین مقدار انرژی فعال سازی نیز به ترتیب بین 2893.9 و 4538.8 کیلو ژول بر کیلو گرم تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، رنجبر، ایرج، و عباسی، سعید. (1390). تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/71934/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، رنجبر ایرج، عباسی سعید. تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/71934/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، ایرج رنجبر، و سعید عباسی، “تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 39–47، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71934/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button