APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، رنجبر، ایرج، و عباسی، سعید. (1390). تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/71934/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، رنجبر ایرج، عباسی سعید. تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/71934/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، ایرج رنجبر، و سعید عباسی، “تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 39–47، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71934/fa