مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

907
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 79

چکیده

 برای فرآوری محصولات کشاورزی از جمله سبزیجات نیاز به اطلاعات کافی از خواص فیزیکی و مکانیکی آنها می باشد. هدف در این تحقیق تعیین خواص فیزیکی و مکانیکی مرتبط با روند سر زنی کدوی مسمایی بوده است. خواص فیزیکی اندازه گیری شده شامل طول, جرم, قطر از سر, قطر از دم, حجم, چگالی, ضریب کرویت و میانگین قطر هندسی بود. برای تعیین خواص مکانیکی, تست برش به کمک دستگاه آزمون مواد بر روی نمونه های کدو مسمایی انجام گرفت. آزمایش ها در سه سطح جرمی (g,m>120g g<m<120 95 و m<95) در سرعت بارگذاری 50 میلی متر بر دقیقه, در جهت بارگذاری عمودی (درجهت قطر از سر) انجام شد. پارامترهای بدست آمده از خواص مکانیکی شامل نیرو, انرژی بیشینه برش و نیروی تسلیم بیولوژیکی بودند. نتایج خواص فیزیکی نشان داد که میانگین طول, جرم, حجم, چگالی, ضریب کرویت, قطر از سر, قطر از دم و میانگین قطر هندسی کدو مسمایی مورد آزمایش به ترتیب mm121.34, 110.09g, 110.77cm3, 994.85kg/m3, 72.48, 25.51mm, 37.48 و 59.05mm بودند. همچنین نتایج خواص مکانیکی حاکی از معنادار شدن اثر اندازه سطوح جرمی بر شاخص های نیرو و انرژی بیشینه برش و همچنین نیروی تسلیم بیولوژیک بود. در بررسی اثرات ساده نیز مشخص شد که اندازه بزرگتر دارای بالاترین نیرو و انرژی برش بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طهماسبی، محمد، خوش تقاضا، محمدهادی، و توکلی هشجین، تیمور. (1390). تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 73-79. SID. https://sid.ir/paper/71943/fa

    Vancouver: کپی

    طهماسبی محمد، خوش تقاضا محمدهادی، توکلی هشجین تیمور. تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):73-79. Available from: https://sid.ir/paper/71943/fa

    IEEE: کپی

    محمد طهماسبی، محمدهادی خوش تقاضا، و تیمور توکلی هشجین، “تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 73–79، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71943/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button