مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

978
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

881
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 این تحقیق, با هدف بررسی تاثیر پیش تیمارهای فراصوت و خشک کردن بر دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی و همچنین, مدل سازی دانسیته ظاهری طی فرآیند سرخ کردن عمیق انجام شد. بدین منظور, پیش تیمار فراصوت در دو سطح فرکانس 28 و 40 کیلو هرتز و زمان 15 دقیقه و همچنین, پیش تیمار خشک کردن در دو زمان 8 و 15 دقیقه و دمای 80oC صورت گرفته و سپس سرخ کردن قطعات سیب زمینی در دماهای 150, 170 و 190oC به مدت 60, 120, 180 و 240 ثانیه انجام شد. از طرف دیگر, به منظور مدل سازی دانسیته ظاهری, داده های آزمایشی با شش مدل پیشنهادی در این تحقیق برازش شد. نتایج نشان داد که طی فرآیند سرخ کردن, دانسیته ظاهری نمونه های مختلف کاهش پیدا می کند, به طوری که در نمونه های پیش تیمار شده با فراصوت (28 و 40 کیلوهرتز), مقادیر دانسیته ظاهری در زمان های 180 یا 240 ثانیه از فرآیند, به طور معنی داری نسبت به نمونه شاهد کاهش یافت, ولی در نمونه های پیش تیمار شده با خشک کردن (8 و 15 دقیقه), در زمان های سرخ کردن یکسان, کاهش در مقادیر دانسیته ظاهری نسبت به نمونه شاهد از لحاظ آماری معنی دار نبود. علاوه بر این, با افزایش دمای فرآیند از 150 به 190oC, میزان کاهش در دانسیته ظاهری افزایش پیدا کرد. از طرف دیگر, مدل های بکار رفته با داشتن R2 بالا و RMSE پایین, به خوبی داده های آزمایشی را برازش نمودند. همچنین, از طریق انجام تجزیه و تحلیل رگرسیون چند متغیره, مدل هایی با R2 بالا, به جهت قابلیت کاربرد در شرایط مختلف زمان و دمایی فرآیند سرخ کردن عمیق نمونه های مختلف, پیشنهاد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نقوی، عنایت اله، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1396). مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/71953/fa

    Vancouver: کپی

    نقوی عنایت اله، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/71953/fa

    IEEE: کپی

    عنایت اله نقوی، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71953/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button