APA:
کپینقوی، عنایت اله، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1396). مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/71953/fa
Vancouver:
کپینقوی عنایت اله، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/71953/fa
IEEE:
کپیعنایت اله نقوی، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی دانسیته ظاهری قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با فراصوت و خشک کردن طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 1–15، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71953/fa