مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

775
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 100

چکیده

 در این بررسی به مطالعه اثر سطوح شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژیکی آرد نان بربری پرداخته شده است. بدین منظور شیر خشک سویا در سطوح 3, 5, 7 و 10 درصد جایگزین آرد گندم شد. ویژگیهای رئولوژیکی با دستگاه فارینوگراف, اکستنسوگراف و آمیلوگراف اندازه گیری شد. نتایج حاصل از آزمون فارینوگراف نشان داد که جذب آب, زمان پایداری, گسترش و درجه سست شدن افزایش, عدد کیفیت کاهش یافت. مقاومت به کشش و سطح زیر منحنی در آزمون اکستنسوگراف افزایش و قابلیت کشش کم شد. نتایج آزمون آمیلوگراف نشان داد که دمای ژلاتینه شدن افزایش و ویسکوزیته ماکزیمم کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمشیرساز، مریم، میرزایی، حبیب اله، عزیزی، محمدحسین، و اعلمی، مهران. (1390). تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 95-100. SID. https://sid.ir/paper/71999/fa

    Vancouver: کپی

    شمشیرساز مریم، میرزایی حبیب اله، عزیزی محمدحسین، اعلمی مهران. تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):95-100. Available from: https://sid.ir/paper/71999/fa

    IEEE: کپی

    مریم شمشیرساز، حبیب اله میرزایی، محمدحسین عزیزی، و مهران اعلمی، “تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 95–100، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button