APA:
کپیغیوراصلی، محمدعلی، حدادخداپرست، محمدحسین، و کریمی، مهدی. (1390). تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 59-65. SID. https://sid.ir/paper/72011/fa
Vancouver:
کپیغیوراصلی محمدعلی، حدادخداپرست محمدحسین، کریمی مهدی. تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):59-65. Available from: https://sid.ir/paper/72011/fa
IEEE:
کپیمحمدعلی غیوراصلی، محمدحسین حدادخداپرست، و مهدی کریمی، “تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 59–65، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72011/fa