APA:
کپیرفیعی پور، احمد، نژادسجادی، سیدحسین، شهدادی، فاطمه، مهدوی نیا، عبداله، دزیانی، مسعود، و عزتی، رقیه. (1398). تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 63-74. SID. https://sid.ir/paper/72017/fa
Vancouver:
کپیرفیعی پور احمد، نژادسجادی سیدحسین، شهدادی فاطمه، مهدوی نیا عبداله، دزیانی مسعود، عزتی رقیه. تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):63-74. Available from: https://sid.ir/paper/72017/fa
IEEE:
کپیاحمد رفیعی پور، سیدحسین نژادسجادی، فاطمه شهدادی، عبداله مهدوی نیا، مسعود دزیانی، و رقیه عزتی، “تاثیر اسانس زیره سیاه و آویشن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری ماهی منجمد و تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 63–74، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72017/fa