APA:
کپیمیراحمدی، فردین، فاطمی، حسن، و سحری، محمدعلی. (1384). اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/72030/fa
Vancouver:
کپیمیراحمدی فردین، فاطمی حسن، سحری محمدعلی. اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/72030/fa
IEEE:
کپیفردین میراحمدی، حسن فاطمی، و محمدعلی سحری، “اثر عصاره برگ سبز چای در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 61–70، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72030/fa