APA:
کپیمیرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1395). بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 89-99. SID. https://sid.ir/paper/72034/fa
Vancouver:
کپیمیرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):89-99. Available from: https://sid.ir/paper/72034/fa
IEEE:
کپیسعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 89–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72034/fa