مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

327
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 99

چکیده

 در این پژوهش تاثیر مقادیر مختلف ژلاتین (1, 2 و 3 گرم) و سدیم کازئینات (1, 2 و 3 گرم) بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی بررسی شد و ارتباط پارامترهای حسی- دستگاهی به روش تجزیه به مولفه های اصلی تعیین گردید. نتایج نشان داد که ژلاتین تاثیر زیادی بر ویژگی های حسی داشت. ارزیابی بافت به روش دستگاهی نیز نشان داد که سفتی, صمغی بودن, چسندگی و آدامسی بودن به مقدار زیادی تحت تاثیر ژلاتین بود و با افزایش ژلاتین این پارامترها نیز افزایش یافت, اما قابلیت ارتجاعی وابستگی بیشتری به مقدار سدیم کازئینات داشت. همچنین انتروپی, بعد برخالی, اندازه حباب و تخلخل با افزایش مقدار ژلاتین, کاهش یافت. میزان کروی بودن حباب نیز اختلاف معنی داری نداشت. نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های اصلی نشان داد که برخی از ویژگی های بافتی (سفتی, صمغی و آدامسی بودن) رابطه نزدیکی با هم داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرعرب رضی، سعید، محبی، محبت، حدادخداپرست، محمدحسین، و کوچکی، آرش. (1395). بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 89-99. SID. https://sid.ir/paper/72034/fa

    Vancouver: کپی

    میرعرب رضی سعید، محبی محبت، حدادخداپرست محمدحسین، کوچکی آرش. بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):89-99. Available from: https://sid.ir/paper/72034/fa

    IEEE: کپی

    سعید میرعرب رضی، محبت محبی، محمدحسین حدادخداپرست، و آرش کوچکی، “بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی های حسی, پردازش تصویر و بافت نمونه های موس شکلاتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 89–99، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72034/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button