مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,283
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

769
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رفتار خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 76

چکیده

 این تحقیق به منظور خشک کردن دانه های ذرت با استفاده از خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم و بررسی اثر پارامترهای دمای هوای خشک کن و سرعت چرخش استوانه بر زمان خشک شدن, درصد شکستگی و درصد ترک و سوختگی دانه های ذرت انجام گرفت. برای این منظور یک خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم طراحی و ساخته شد. پارامترهای دمای هوای ورودی در چهار سطح 40, 60, 80 و 100 درجه سانتی گراد و سرعت چرخش استوانه در سه سطح 2, 6 و 10 دور بر دقیقه, در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد اثر متقابل دما و سرعت چرخش استوانه در سطح یک درصد اثر معنی داری روی زمان خشک شدن دانه های ذرت داشت. کمترین زمان خشک شدن دانه های ذرت در دمای 100 درجه سانتی گراد و سرعت چرخش استوانه 2 دور بر دقیقه می باشد. با افزایش دمای هوای خشک کن از 40 به 100 درجه سانتی گراد, زمان خشک شدن دانه ها به کمتر از یک چهارم کاهش یافت؛ در حالی که با افزایش سرعت چرخش استوانه زمان خشک شدن افزایش پیدا کرد. در طی فرایند خشک کردن اثر متقابل دما و سرعت چرخش استوانه اثر معنی داری روی درصد دانه های شکسته ذرت نداشت و بیشترین درصد شستگی دانه های ذرت در سرعت چرخش 10 دور بر دقیقه استوانه رخ داد. اثر متقابل دما و سرعت چرخش استوانه روی درصد دانه های ترک خورده و سوخته در سطح یک درصد اثر معنی داری داشت, که بیشترین درصد ترک و سوختگی در دمای 100 درجه سانتی گراد و سرعت چرخش 2 دور بر دقیقه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، عماد، شمس آبادی، حسینعلی، کاشانی نژاد، مهدی، و اصغری، علی. (1395). بررسی رفتار خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72044/fa

    Vancouver: کپی

    امیری عماد، شمس آبادی حسینعلی، کاشانی نژاد مهدی، اصغری علی. بررسی رفتار خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72044/fa

    IEEE: کپی

    عماد امیری، حسینعلی شمس آبادی، مهدی کاشانی نژاد، و علی اصغری، “بررسی رفتار خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار غیرمداوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 67–76، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button