APA:
کپیادیب پور، نسیم، حسینی نژاد، مرضیه، و پهلوانلو، ابوالفضل. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش دهی نبات فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 103-115. SID. https://sid.ir/paper/72068/fa
Vancouver:
کپیادیب پور نسیم، حسینی نژاد مرضیه، پهلوانلو ابوالفضل. بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش دهی نبات فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):103-115. Available from: https://sid.ir/paper/72068/fa
IEEE:
کپینسیم ادیب پور، مرضیه حسینی نژاد، و ابوالفضل پهلوانلو، “بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی پروبیوتیک و بررسی خواص فیزیکی و بافتی آن جهت پوشش دهی نبات فراسودمند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 103–115، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72068/fa