APA:
کپیکرانی، اعظم، حسن زاده، کامبیز، حسینی، عاطفه، مفاخری، ناصر، گفتاری، شوگار، اشرفی، سوسن، رستمی، عابد، نادری، کژال، ذره بین، محمدرزگار، و نوری، بیژن. (1399). بررسی اثر تغییرات قدرت یونی, pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 165-175. SID. https://sid.ir/paper/72073/fa
Vancouver:
کپیکرانی اعظم، حسن زاده کامبیز، حسینی عاطفه، مفاخری ناصر، گفتاری شوگار، اشرفی سوسن، رستمی عابد، نادری کژال، ذره بین محمدرزگار، نوری بیژن. بررسی اثر تغییرات قدرت یونی, pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):165-175. Available from: https://sid.ir/paper/72073/fa
IEEE:
کپیاعظم کرانی، کامبیز حسن زاده، عاطفه حسینی، ناصر مفاخری، شوگار گفتاری، سوسن اشرفی، عابد رستمی، کژال نادری، محمدرزگار ذره بین، و بیژن نوری، “بررسی اثر تغییرات قدرت یونی, pH و دمای محلول شستشو بر میزان نیترات سبزیجات تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 165–175، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72073/fa