APA:
کپیحسینیان، فرشته، امیری، صابر، رضازادباری، محمود، رضازادباری، لعیا، و دودانگه، صونا. (1399). تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 29-41. SID. https://sid.ir/paper/72079/fa
Vancouver:
کپیحسینیان فرشته، امیری صابر، رضازادباری محمود، رضازادباری لعیا، دودانگه صونا. تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):29-41. Available from: https://sid.ir/paper/72079/fa
IEEE:
کپیفرشته حسینیان، صابر امیری، محمود رضازادباری، لعیا رضازادباری، و صونا دودانگه، “تاثیر پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا و تیتانیوم دی اکسید بر کیفیت و عمر انباری ارقام انگور حسینی و قزل اوزوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 29–41، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72079/fa