APA:
کپیناصری، محمود، رضایی، مسعود، سبزواری، امید، حسینی، هدایت، و موسی پور، مجید. (1385). مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 37-48. SID. https://sid.ir/paper/72081/fa
Vancouver:
کپیناصری محمود، رضایی مسعود، سبزواری امید، حسینی هدایت، موسی پور مجید. مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):37-48. Available from: https://sid.ir/paper/72081/fa
IEEE:
کپیمحمود ناصری، مسعود رضایی، امید سبزواری، هدایت حسینی، و مجید موسی پور، “مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 37–48، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72081/fa