APA:
کپیکریمی، مهسان، عزیزی، محمدحسین، و حسینی، سیدمحمد. (1385). ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/72085/fa
Vancouver:
کپیکریمی مهسان، عزیزی محمدحسین، حسینی سیدمحمد. ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/72085/fa
IEEE:
کپیمهسان کریمی، محمدحسین عزیزی، و سیدمحمد حسینی، “ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 19–28، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72085/fa