APA:
کپیرضوی، جلیل، و کاظمی ویسری، اخترالملوک. (1385). شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72086/fa
Vancouver:
کپیرضوی جلیل، کاظمی ویسری اخترالملوک. شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72086/fa
IEEE:
کپیجلیل رضوی، و اخترالملوک کاظمی ویسری، “شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 67–76، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72086/fa