مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,616
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 76

چکیده

 در این پژوهش پایدار سازی و شفاف سازی آب انار بررسی گردید. آنالیز شیمیایی کاملی از این آبمیوه بدست آمد و ترکیبات موثر بر فرآیند شفاف سازی و نیز عوامل اثر گذار در تشکیل کدورتهای ثانویه ارزیابی شدند. مقدار, دما و زمان اثر مناسب آنزیم پکتیناز جهت حذف پکتین بترتیب 110PPM و 50 درجه سانتیگراد و 60 دقیقه تعیین گردید. مقدار مصرف بهینه عوامل شفاف ساز ژلاتین, سلیکاسل 15% و بنتونیت بترتیب 250 g.ton, 350 ml.ton, 70 gr.ton تعیین گردید. همچنین مزیتهای مصرف هر کدام در آب انار ارزیابی گردید. آزمایشها نشان داد کربن فعال جهت شفاف سازی این آبمیوه مناسب نمی باشد و شفاف سازی در دمای پایین (20oC) نتایج بهتری از دمای بالا (40oC) نشان می دهد. در این تحقیق برای اولین بار (پلی وینیل پلی پرولیدون) جهت رفع عوامل تشکیل کدورتهای ثانویه و ایجاد آبمیوه با شفافیت پایدار به کار گرفته شد و مقدار PVPP بهینه مصرف آن در آب انار 80 gr.100lit معین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، جلیل، و کاظمی ویسری، اخترالملوک. (1385). شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/72086/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی جلیل، کاظمی ویسری اخترالملوک. شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/72086/fa

    IEEE: کپی

    جلیل رضوی، و اخترالملوک کاظمی ویسری، “شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 67–76، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72086/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button