APA:
کپیشهیدی نوقابی، مصطفی، رضوی، سیدمحمدعلی، بهزاد، خلیل، و حکیم زاده، وحید. (1385). تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(3)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/72087/fa
Vancouver:
کپیشهیدی نوقابی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی، بهزاد خلیل، حکیم زاده وحید. تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(3):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/72087/fa
IEEE:
کپیمصطفی شهیدی نوقابی، سیدمحمدعلی رضوی، خلیل بهزاد، و وحید حکیم زاده، “تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 3، pp. 29–36، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72087/fa