APA:
کپیصابری، مهتا، ناطقی، لیلا، و اسحاقی، محمدرضا. (1396). تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج, صمغ گوار و صمغ زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 95-109. SID. https://sid.ir/paper/72091/fa
Vancouver:
کپیصابری مهتا، ناطقی لیلا، اسحاقی محمدرضا. تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج, صمغ گوار و صمغ زانتان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):95-109. Available from: https://sid.ir/paper/72091/fa
IEEE:
کپیمهتا صابری، لیلا ناطقی، و محمدرضا اسحاقی، “تولید کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از مخلوط آرد نخودچی و آرد برنج, صمغ گوار و صمغ زانتان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 95–109، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72091/fa