APA:
کپیعابدی، مهرشاد، کرامت، جواد، و حجت الاسلامی، محمد. (1396). تاثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل آمید و خواص کیفی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 213-221. SID. https://sid.ir/paper/72096/fa
Vancouver:
کپیعابدی مهرشاد، کرامت جواد، حجت الاسلامی محمد. تاثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل آمید و خواص کیفی نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):213-221. Available from: https://sid.ir/paper/72096/fa
IEEE:
کپیمهرشاد عابدی، جواد کرامت، و محمد حجت الاسلامی، “تاثیر افزودن نشاسته گندم اتصال عرضی بر کاهش میزان آکریل آمید و خواص کیفی نان سنگک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 213–221، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72096/fa