APA:
کپیراوش، نگار، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، و رافت، سیدعباس. (1396). تاثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی بستنی خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/72098/fa
Vancouver:
کپیراوش نگار، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس. تاثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی بستنی خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/72098/fa
IEEE:
کپینگار راوش، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، و سیدعباس رافت، “تاثیر بسته بندی خلاء بر خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی بستنی خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72098/fa