APA:
کپیمیربد، مهتاب السادات، و حسینی، سیدابراهیم. (1396). بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/72109/fa
Vancouver:
کپیمیربد مهتاب السادات، حسینی سیدابراهیم. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/72109/fa
IEEE:
کپیمهتاب السادات میربد، و سیدابراهیم حسینی، “بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر دوددهی شده با منابع دود و زمان متفاوت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 83–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72109/fa