APA:
کپیگلزاری، مریم، راحمی، مجید، حسنی، داراب، وحدتی، کوروش، و محمدی، نرجس. (1392). بررسی میزان پروتئین, روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/72121/fa
Vancouver:
کپیگلزاری مریم، راحمی مجید، حسنی داراب، وحدتی کوروش، محمدی نرجس. بررسی میزان پروتئین, روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/72121/fa
IEEE:
کپیمریم گلزاری، مجید راحمی، داراب حسنی، کوروش وحدتی، و نرجس محمدی، “بررسی میزان پروتئین, روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (.Juglans regia L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 21–30، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72121/fa