APA:
کپیهراتیان، پریوش، قدسیان، وحید، فولادخواه، علی یار، و قاسم زاده محمدی، وحید. (1392). بررسی درصد چربی و ترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 81-88. SID. https://sid.ir/paper/72122/fa
Vancouver:
کپیهراتیان پریوش، قدسیان وحید، فولادخواه علی یار، قاسم زاده محمدی وحید. بررسی درصد چربی و ترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):81-88. Available from: https://sid.ir/paper/72122/fa
IEEE:
کپیپریوش هراتیان، وحید قدسیان، علی یار فولادخواه، و وحید قاسم زاده محمدی، “بررسی درصد چربی و ترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 81–88، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72122/fa