APA:
کپیزهرایی پور، فاطمه، نقی پور، فریبا، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1398). بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 49-61. SID. https://sid.ir/paper/72135/fa
Vancouver:
کپیزهرایی پور فاطمه، نقی پور فریبا، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):49-61. Available from: https://sid.ir/paper/72135/fa
IEEE:
کپیفاطمه زهرایی پور، فریبا نقی پور، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم چرب و فراسودمند،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 49–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72135/fa