مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

919
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید دی استیل در فرآیند تخمیر غیر مداوم با استفاده از کشت های آغازگر لاکتیکی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 39

چکیده

 در این تحقیق تولید دی استیل به عنوان عامل ایجاد عطر و طعم کره ای در صنایع غذایی با استفاده از باکتری های لاکتیکی جنس های لاکتوکوکوس (Lactococcus) و لوکونوستوک (Leuconostoc) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور فرآیند تخمیر هوازی غیر مداوم بر روی محیط کشت MRS, محیط کشت بر پایه پودر آب پنیر و محیط کشت بر پایه پودر شیر بدون چربی در شرایط مختلف دما, دور همزن, میزان گلوکز به عنوان منبع کربن, میزان تری سدیم سیترات به عنوان پیش ساز تولید دی استیل, درصد مایه تلقیح, میزان آنزیم کاتالاز, میزان خون گاوی به عنوان منبع پروتیین هم و میزان نمک کلرید مس دو ظرفیتی انجام و شرایط بهینه برای به دست آوردن بالاترین راندمان تولید مشخص شد. نتایج نشان داد که بهترین شرایط تخمیر برای تولید دی استیل با استفاده از آغازگر لاکتیکی مخلوط و در محیط کشت بر پایه پودر آب پنیر شامل دمای 32 درجه سانتی گراد, دور همزن 180 دور در دقیقه, گلوکز 6 گرم بر لیتر, تری سدیم سیترات 5 گرم بر لیتر, میزان مایه تلقیح 5 درصد, میزان آنزیم کاتالاز 6 میلی لیتر بر لیتر, میزان خون گاوی 4 گرم بر لیتر میزان نمک کلرید مس دو طرفیتی 15 میلی گرم بر لیتر می باشد. در نهایت از یک فرمنتور 10 لیتری با حجم کاری 6.5 لیتر, برای تولید دی استیل در شرایط بهینه استفاده شد که مقدار 945 میلی گرم بر لیتر دی استیل در کشت بهینه به دست آمد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

الوندی، هما، آذر، مهین، و شجاع الساداتی، سیدعباس. (1387). تولید دی استیل در فرآیند تخمیر غیر مداوم با استفاده از کشت های آغازگر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/72146/fa

Vancouver: کپی

الوندی هما، آذر مهین، شجاع الساداتی سیدعباس. تولید دی استیل در فرآیند تخمیر غیر مداوم با استفاده از کشت های آغازگر لاکتیکی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/72146/fa

IEEE: کپی

هما الوندی، مهین آذر، و سیدعباس شجاع الساداتی، “تولید دی استیل در فرآیند تخمیر غیر مداوم با استفاده از کشت های آغازگر لاکتیکی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 27–39، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72146/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button