مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,366
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

433
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 111

چکیده

 چربی ها و روغن ها مواد غذایی با ارزشی هستند که بعنوان واسطه انتقال حرارت به ماده غذایی عمل می کنند. اکسیداسیون از عوامل مهم فساد روغن ها بوده که یکی از راه های جلوگیری از آن افزودن آنتی اکسیدان است. در این پژوهش عصاره آبی برگ زیتون بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی به روش استخراج با حلال بدست آمد. ابتدا میزان محتوای ترکیبات فنلی در عصاره آبی برگ زیتون اندازه گیری شد و سپس از روش بتا کاروتن- لینولئیک اسید به منظور تعیین فعالیت و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره استفاده شد. عصاره دو غلظت 400ppm و800ppm  به روغن کانولا اضافه و در شرایط دمایی ثابت 180oC به مدت 24 ساعت در فواصل زمانی 4 ساعت از نظر پارامترهای پایداری حرارتی عدد اسیدی, عددپراکسید, عدد کنژوگه, عدد کربونیل, شاخص رنگی, ترکیبات قطبی با نمونه روغن حاوی آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ و نمونه شاهد بدون آنتی اکسیدان مقایسه و ارزیابی گردید. با توجه به نتایج بدست آمده عصاره استخراج شده برگ زیتون با روش ماسراسیون آبی نسبت با غلظت 800ppm به سایر نمونه ها و TBHQ دارای بهترین عملکرد می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خبر، ایمان، و گلستان، لیلا. (1394). بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/72155/fa

    Vancouver: کپی

    خبر ایمان، گلستان لیلا. بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/72155/fa

    IEEE: کپی

    ایمان خبر، و لیلا گلستان، “بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 101–111، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72155/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button