APA:
کپیآل حسینی، علی، رافع، علی، فائزیان، علی، و آل حسینی، الهام. (1394). مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72161/fa
Vancouver:
کپیآل حسینی علی، رافع علی، فائزیان علی، آل حسینی الهام. مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72161/fa
IEEE:
کپیعلی آل حسینی، علی رافع، علی فائزیان، و الهام آل حسینی، “مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 11–20، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72161/fa