مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

945
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 در این پژوهش, مدل سازی جذب آب دانه های نخود فرنگی با استفاده از روابط ریاضی انجام شد. مقدار Deff برای دانه نخود فرنگی 1.69×10-8 (m2/s) با ضریب تبیین بالا (R2=0.97) به دست آمد. همچنین انرژی فعال سازی دانه های نخود فرنگی با افزایش محتوای رطوبتی و به دنبال آن افزایش شعاع دانه ها در دمای 5 درجه سانتی گراد, کاهش یافت. ارزیابی مدل پلگ برای توصیف رفتار جذب آب نخود فرنگی, از طریق ضریب تبیین (R2), کای اسکور(χ2) , ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) و خطای انحراف میانگین (MBE), مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقادیر ثابت معادله پلگ k1 و k2 به ترتیب برابر با 57.47 و 0.0130- بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آل حسینی، علی، رافع، علی، فائزیان، علی، و آل حسینی، الهام. (1394). مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/72161/fa

    Vancouver: کپی

    آل حسینی علی، رافع علی، فائزیان علی، آل حسینی الهام. مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/72161/fa

    IEEE: کپی

    علی آل حسینی، علی رافع، علی فائزیان، و الهام آل حسینی، “مطالعه ضریب نفوذ موثر, انرژی فعال سازی و مدل سازی سنیتیک رطوبت زنی نخود فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 11–20، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72161/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button