APA:
کپیقرآنی، بهروز. (1394). معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/72167/fa
Vancouver:
کپیقرآنی بهروز. معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/72167/fa
IEEE:
کپیبهروز قرآنی، “معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 51–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72167/fa