مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,162
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 62

چکیده

 الیاف پلیمری ساختار یافته با قطری در حدود چندین میکرومتر تا چند نانومتر, توجهات قابل ملاحظه ای را در علوم مختلف به خود جلب کرده اند. از میان روش های مختلفی که برای تولید این الیاف بکار می روند روش الکتروریسی به عنوان یکی از جدیدترین این روش ها مطرح می باشد. در این روش از طریق اعمال جریان برق بر محلول پلیمری و با تبخیر حلال موجود در آن, تولید ساختارهای بدون بافت صورت می گیرد. در روش الکتروپاشش (به عنوان شاخه ای از تکنیک الکتروریسی) فرایند تولید از مسیر تولید لیف به تولید کپسول منحرف شده و بدین ترتیب شرایط برای ارایه کاربردهای متنوع دیگری از این تکنیک نیز فراهم می شود. از این ساختارهای الکتروریسی شده در فرایندهایی مانند فیلتراسیون, مهندسی بافت, رسانش هدفمند دارو و غذا-دارو و همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم های کامپوزیتی استفاده می شود. در این مقاله جامع با تکیه بر تجربیات نویسنده, به معرفی الکتروریسی, روش اجرای آن, کاربردها و قابلیت آن در صنعت غذا و همچنین چشم انداز این تکنیک در صنعت پرداخته می شود. بطور حتم ورود این روش جدید به صنعت غذا می تواند باعث بروز تحولی بزرگ در این صنعت گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قرآنی، بهروز. (1394). معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/72167/fa

    Vancouver: کپی

    قرآنی بهروز. معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/72167/fa

    IEEE: کپی

    بهروز قرآنی، “معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 51–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72167/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button