APA:
کپینجف زاده، مژگان، بلندی، مرضیه، و میلانی، الناز. (1394). تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری (کنجاله کنجد و سبوس گندم). علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/72170/fa
Vancouver:
کپینجف زاده مژگان، بلندی مرضیه، میلانی الناز. تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری (کنجاله کنجد و سبوس گندم). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/72170/fa
IEEE:
کپیمژگان نجف زاده، مرضیه بلندی، و الناز میلانی، “تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری (کنجاله کنجد و سبوس گندم)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 127–137، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72170/fa